Passande kläder för golfspelaren

Oavsett om du har hållit på med golf en längre tid eller är nybörjare kan det vara svårt att veta hur du ska klä dig. Planerar du att ge dig ut på golfbanan men är osäker på klädseln kan du i det här inlägget få tips på hur du kan tänka för att välja rätt.

Välj rätt byxor

Till att börja med kan det vara bra om du tänker på att de byxor du har på dig ska vara enkla att röra sig i. Då kan linnebyxor vara ett bra alternativ. Inte minst för att byxorna är bekväma och sitter löst längs benen. Dessutom är materialet linne svalkande, vilket kan vara särskilt skönt om du ska golfa under någon av sommarens varmaste dagar. Det finns linnebyxor i olika färger som alla är enkla att matcha med övriga kläder. Därför är linnebyxor ett säkert kort. Dessutom kan du använda dem till vardags, vilket gör byxan till mångsidig.

Överdel

När det kommer till vad du ska bära upptill finns det många passande alternativ för golfspelaren. Även när du ska välja överdel är det viktigt att tänka på att du ska kunna röra dig ordentligt. Annars kan du inte slå lika bra med din golfklubba. Du kan till exempel ha på dig en enkel t-shirt eller en kofta om det blåser lite. Det finns även andra typer av toppar som gör sig snygga till linnebyxor. Det viktigaste är att överdelen ska sitta löst längs kroppen och ge dig full rörlighet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *