Old course

I staden St. Andrews i Skottland hittar man golfbanan Old course. I Skottland har golf alltid varit en sport som många har intresserat sig för och ursprunget till golfen går tillbaka så långt som till 1550-talet. Om man är intresserad av golf är Old course en bana som man bara måste testa på, åtminstone en gång i livet.

Golfbanan Old course är dock inte för den som vill ha det så enkelt som möjligt. Banan består av ett flertal hål och det sägs att nummer 17 är det absolut svåraste. Hålet kallas för The Road Hole och ibland kan man till och med behöva spela över den uteservering som hotellet vid golfbanan har. Detta är dock ingenting som egentligen är acceptabelt, men många försöker att gena för att göra det lättare. Var inte nervös om du hör ordet “FOOOORE” när du sitter och njuter av din öl, men kom ihåg att ducka för säkerhetsskull.

Fördelen med att åka till Skottland och spela på Old course är att biljetterna inte är speciellt dyra. Det finns mängder med nyhetstidningar och flygbolag som marknadsför eller säljer ut biljetter till riktigt bra priser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *