Bro Hof Slott – Stadium Course

Sverige erbjuder mängder med fantastiska golfbanor att spela på för den som vill uppleva något nytt eller som bara vill ta del av den underbara och mycket populära sporten. Genom åren har golfen utvecklats till något som både barn och vuxna sysselsätter sig med och vissa har även tagit det längre än så och skapat sig en karriär av det. Vill man spela på en golfbana i Sverige som verkligen har visat sig vara i toppklass är det Bro Hof Slotts Stadium Course som man ska spana in. Här har allt från nöje till internationell toppgolf spelats och banan har även använts när det har varit dags för Nordea Masters.

Det som får golfbanan att sticka ut från mängden är troligtvis den snygga layouten och designen som banan har, men även konditionen förespråkas ordentligt. Spelar man på en professionell nivå så är banan en aning tuff, men för den som bara spelar för skojs skull är den mer än hanterbar.

Kanske är det just den vackra utsikten som gör golfbanan så speciell. Här spelar man med utsikt över Mälaren och ibland är hålen så fruktansvärt nära kanten att det blir riktigt nervkittlande. Det är inte för ingenting som Stadium Course har utnämnts till en av Sveriges bästa golfbanor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *