Följ golfdrömmen och flytta till Spanien

Det finns många anledningar att flytta till Spanien, inte minst det underbara vädret och den goda maten. Spanien har en hel del att erbjuda för den som längtar efter en helt annan livsstil. Är du golffantast har du ännu en anledning att söka dig till Spanien.

Vill du köpa hus eller lägenhet i Spanien kan du surfa in på mowido.se. Mowido är en sajt som har specialiserat sig på att hjälpa sina kunder att hitta boenden utomlands. Det som gör sajten unik är inte bara att den förmedlar riktigt bra boenden, utan att den enbart samarbetar med auktoriserade mäklare. Som kund innebär det att du får en mäklare som kan den spanska husmarknadens alla regler och lagar. Vill du köpa hus i Spanien är detta sajten för dig.

Kombinera golf och bad

Alla som älskar golf känner till Son Gual som är en av de allra bästa golfbanorna i Europa. Banan ligger på Mallorca där väldigt många svenskar redan har valt att köpa hus i Spanien. Som svensk och golfintresserad kan du knyta många kontakter här. Det kan dessutom vara riktigt smart att kolla upp på förhand vilka grupper du kan kontakta med utlandssvenskar på plats som kan hjälpa dig att komma in i det spanska sättet att leva. Den som vill kombinera golf och bad på deltid behöver inte köpa ett boende året runt utan kan hyra ut lägenheten under de delar av året som spenderas i Sverige.

Hitta svala golfkläder

Förutom boendet måste golfspelaren naturligtvis även investera i golfkläder som passar det spanska klimatet som bekant är mycket varmare än det svenska. I den spanska värmen kan det vara en god idé att satsa på golfkläder av linne som ger lite svalka under den spanska solen. Vill du flytta till Spanien och investera i en ny garderob är det dags att surfa in på mowido.se och göra slag i saken redan idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *