Snygga till marken vid klubbhuset

Om ett klubbhus intill golfbanan inte sköts om på rätt sätt så kommer det snart se sjabbigt och ovårdat ut. Ju mer inbjudande golfklubben och allt som tillhör det ser ut, desto fler vill ansluta sig till klubben och bli medlemmar. Det är alltså inte bara golfbanan som ska skötas utan även allt det andra. Anlägg marken med plattor och mursten från stenbolaget.se, ett företag som har stor erfarenhet av hur man snyggar till både trädgårdar, parker och golfklubbarnas ägor.

Det är viktigt att medlemmarna får chans att rösta om hur det ska se ut intill deras klubbhus. Eftersom man betalar en relativt stor medlemsavgift så ska naturligtvis alla ha sitt att säga till om. Ofta vill man ha någon form av uteservering där man kan sitta och ta en öl eller kaffe efter golfturen, alternativt äta en lunch eller ett lättare mål mat.

Varva grönska med stenplattor

En golfbana är full av grönska och det är väl bland annat just det de flesta tycker om när de ger sig ut på golfrundor. Att vara nära naturen. Den känslan ska hållas kvar även runt ett klubbhus. Behåll träd och buskar och gör en mysig berså där folk kan sitta och fika eller ta med barnen och dricka saft en varm sommardag.

Om det finns en restaurang i anslutning till klubbhuset så finns det chans att många kommer att äta där. Gör därför en snygg anläggning med till exempel stenplattor från stenbolaget.se eller bygg en stenmur med rabatter för att rama in uteserveringen. Kanske även göra en härlig glaspaviljong där man kan sitta och mysa när golfrundan dragit ut på tiden och solen börjar gå ner. Se alla möjligheter för att anordna ett fantastiskt klubbhus med trädgård hos stenbolaget.se.

Plantera blommor

Vackra rabatter och väldoftande blommor gör så mycket. Med fina markplattor och stenmurar kan du göra entrén till klubbhuset hur gulligt och hemtrevligt som helst. Vill du göra det åt det lite lyxigare hållet fins det massor med idéer att använda där också. Skapa en blomstrande oas med en rad olika blommor, rosor och buskar. Kanske ligger även golfbanan bra till så att du kan plantera blommor utmed greenen på golfbanan. Vissa golfbanor ligger i skogen men istället för att bara ha vilda träd inpå knuten går det att göra små sittplatser med marksten och blomrabatter i närheten av hålet.

Har du en minigolfbana finns det ännu roligare saker att hitta på utmed banorna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *